Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Man zet zes jaar oude cheeseburger met frietjes van McDonald’s te koop op eBay. Maaltijd ziet er verrassend genoeg nog steeds eetbaar uit

Verhalen over het voedsel van de hamburgerketen McDonald’s doen al langer de ronde. Blijkbaar rot het eten niet, zelfs niet na enkele jaren. De Canadees Dave Alexander uit Ontario wilde weten of die geruchten wel degelijk waar zijn. Zes jaar geleden kocht hij een cheeseburger met frietjes. Dat menu zette hij nu te koop op eBay. 

19 reacties

  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Welke zot betaald hier nu voor? Dan kan je evengoed je geld zo in de vuilbak smijten. Ga dan zelf een hamburger kopen voor een tiende van dat geld en laat hem een jaar liggen. Dan heb je hetzelfde en voor minder geld. Of raap het uit een vuilbak, dan is het gratis. Je gaat me toch niet zeggen dat degene die hiervoor geld geeft, die hamburger uiteindelijk gaat opeten zeker?
  • John Rogers

    6 jaar geleden
    Er was toch al 50€ op geboden vooraleer het verwijderd werd, toont nogmaals aan hoe zeer mensen dit lusten.
  • Jerry Steegmans

    6 jaar geleden
    MC Do en Quick werkt uitstekend bij een kater of het voorkomen ervan, gezond eten zal het nooit zijn.
  • Steven De moslim

    6 jaar geleden
    Je zou eens gedestilleerd water in een flesje moeten doen. Na 100 jaar en nog meer, ziet dat er nog steeds uit als water. Moet je niet afvragen wat voor vuiligheid er in water zit.
  • David Thijs

    6 jaar geleden
    Mmm.... ik heb dezelfde test eens gedaan met appels uit de winkel. In onze geklimatiseerd bureau op het werk blijft de appel gedurende 2 maand ok. Weliswaar verschrompeld, maar nog niet rot. 's nachts kan de temperatuur stijgen tot 27 a 30° als de airco af staat. Mcdo of fruitboer, de rotzooi zit overal.