Lena Dunham in 2017/
Volledig scherm
Lena Dunham in 2017/ © Photo News

Lena Dunham: "Ik was superslank maar doodongelukkig"

CelebritiesLena Dunham heeft besloten haar vrouwelijke rondingen en een paar kilootjes meer te accepteren en vooral te omhelzen. De 32-jarige actrice plaatste twee foto's van zichzelf op Instagram, waarop ze zichzelf in haar slankere periode toont, maar bekent toen doodongelukkig te zijn geweest. Op de foto ernaast is ze te zien met haar huidige gewicht en is ze naar eigen zeggen "gelukkig en vrij".

3 reacties

  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Alweer reclame voor obesitas? Ik denk dat er procentueel veeeeeel meer mensen kampen met overgewicht dan ondergewicht... maar toch altijd maar slanke mensen afschilderen als ongelukkig.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Natuurlijk ben je constant ziek als je ondermaats eet en leeft van cafeïne omdat je door te weinig eten te moe bent. Quid hartconditie door die extra cafeïne? Rolmodel? Een gezonde BMI mét een gezonde levensstijl (van party naar party met weinig slaap én graatmager is géén goed voorbeeld)
  • Hanne Vlaeminck

    6 jaar geleden
    ik vind dit absoluut geen rolmodel, maar wie ben ik. Ze is plat, goedkoop, en eerlijk: ik krijg niet minder verkoudheden van "drankjes"...