Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

Paard sterft door snijwonden in Hasselt

De politie Limburg Regio Hoofdstad voert momenteel een onderzoek naar de dood van een paard. Dat werd deze voormiddag aangetroffen met grote snijwonden. Een dierenarts kwam nog ter plaatse, maar het paard overleefde het niet.

14 reacties

  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Ja een paard of een koe is maar van een kleine man of een boer. Dat kan je van de Vlooienbergtoren niet zeggen dat is prestige van de burgemeester. En die daders vind men dan na een week. Het zo een grotere impact hebben moeste ze ook zo te werk gaan voor de baasjes van de dieren. Maar uit wiens hand je eet, diens woord je spreekt hé.
  • Willy Masson

    6 jaar geleden
    Ja en als je je paard probeerd te verdedigen ga je nog moeten opletten met dat zelfde gerecht. Politie,hier , we zatten ook met een dierenbeul die koeien molesteerden, heeft tegen de landbouwers gezegd dat ze het maar zelf moeten oplossen.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Het wordt hoogtijd dat alle paarden eigenaars waar hun dieren in een weide staat HD wild camera's plaatsen op plekken waar je ze niet ziet BV Hoog genoeg ! ? Zo kan je deze Gekken pakken , dit duurt nu toch al enkele jaren dat deze dieren gruwelijk worden verminkt ?? Ook zijn het maar dieren en dus geen prior voor de Politiek !! Alles in dit Land duurt tergend traag door al die Nutteloze politici en hun geruzie over alles !!
  • censor

    6 jaar geleden
    Gatver! begint het weer ja ? Wat heeft een paard nu misdaan.
  • Hugo Schelstraete

    6 jaar geleden
    Halo Geens, straffeloosheid, nog nooit van gehoord zeker.