.
Volledig scherm
. © Twitter

WK LIVE (11/07). "Rode Duivels zaterdagnacht terug op Belgische bodem" - Verhaeghe: "We willen derde worden" - Zo spoelen Duivels verlies door

WK VoetbalHet WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 27 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!

36 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Wegspoelen ? 3e of 4e plaats wat heb ge daaraan ??? Niets Alleen de 1e plaats telt in alle sporten ! Jammer deze generatie zal mss een EK winnen .... En dan nog
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Ik stel voor om die "voetbalkenners" te vervangen door die twee hoogopgeleide analisten en met lauweren overstelpte kenners yde & Billiet. De hoop van de natie rust op hun schouders !!!
  • Charlie Sieber

    6 jaar geleden
    De ondervoorzitter van de Belgische voetbalbond, Bart Verhaeghe heeft never nooit tegen een balletje getrapt ??? Wat stelt de 3e plaats voor ??? Die is iedereen na een week weer vergeten. Gelijk afschaffen de troostfinale.
  • guy vermeulen

    6 jaar geleden
    er schieten maar vier ploegen meer over , een stuk of dertig naar huis en dan zeggen de azijnpissers dat ze niet kunnen voetballen !! ik heb nooit bij de vier eerste geweest op school !! proficiat !!
  • christiaan vandenbroucke

    6 jaar geleden
    met Radja er bij speelden ze de finale