De baasjes vormden een erehaag met hun honden.
Volledig scherm
De baasjes vormden een erehaag met hun honden. © Facebook

Pakkend afscheid van overleden dierenarts: 150 honden en hun baasjes vormen erehaag

Ongeveer 150 honden en hun baasjes hebben vanochtend op pakkende wijze afscheid genomen van dierenarts Vincent Radermaeker (51). Ze vormden een erehaag toen na de uitvaart de kist naar buiten werd gedragen.

21 reacties

  • Didi Bellens

    6 jaar geleden
    super !!!!!
  • Brigitte Minten

    6 jaar geleden
    Een mooi gebaar voor de naaste familie . RIP .
  • Danny De Graeve

    6 jaar geleden
    Respect! RIP
  • Brenda Brems

    6 jaar geleden
    Hoe mooi is dit?
  • Ivo Vangeel

    6 jaar geleden
    Dierevrienden door en voor elkaar!Respect.
  1. RECONSTRUCTIE. “Elke keer dat zijn vrouw ter sprake kwam, raakte Hans geëmotioneerd. Wat achter die emoties zat, wist ik natuurlijk niet”
    PREMIUM
    Zaak Annie De Poortere

    RECONSTRUC­TIE. “Elke keer dat zijn vrouw ter sprake kwam, raakte Hans geëmotio­neerd. Wat achter die emoties zat, wist ik natuurlijk niet”

    Plots was ze wég, op 12 november 1994. Was ze gevlucht, weg van man en zoon, in de greep van een psychose? Of zou haar lichaam na een wanhoopsdaad ergens in de Leiemeersen liggen? Maar niemand keek naar de andere aanwijzingen - ze was zonder paspoort vertrokken, er was een stuk tuin omgewoeld, haar man werkte elke poging om grondig te zoeken tegen. Dus bleef Annie De Poortere 30 jaar liggen waar haar man Hans D. haar had begraven. Dit is het verhaal van een web van leugens en gemiste kansen.
    Sint-Martens-Latem
  2. “Het kost ongelooflijk veel energie”: hoe bewaar je 30 jaar een groot geheim zoals Hans D.?
    PREMIUM
    5

    “Het kost ongeloof­lijk veel energie”: hoe bewaar je 30 jaar een groot geheim zoals Hans D.?

    Dertig jaar lang heeft Hans D. gelogen over wat er met zijn toenmalige vrouw Annie De Poortere is gebeurd. Maandag heeft hij bekend dat hij haar in de tuin heeft begraven. De moord waarvan hij nu wordt verdacht, heeft hij niet opgebiecht. De Nederlandse psycholoog Andreas Wismeijer, docent aan Tilburg University, bestudeert al 20 jaar mensen met geheimen. Waarom beslist iemand om zo lang te zwijgen?