REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ruimtetuig merkt iets vreemds op vlak voor het te pletter slaat op Saturnus en NASA heeft er geluidsopname van gemaakt

WetenschapRuimtevaartorganisatie NASA heeft bekendgemaakt dat haar ruimtetuig Cassini een vreemde waarneming heeft gedaan vlak voor het vorig jaar neerstortte op Saturnus. Cassini detecteerde plasmagolven die van de planeet naar haar maan Enceladus gingen. De NASA zette een opname van die plasmagolven nu om in een geluidsfragment en dat klinkt griezelig buitenaards.

39 reacties

  • PEDRO KOFFIEBAR

    6 jaar geleden
    denk dat jommeke en filiberke dat best eens nader bekijken. wat een onderwerp wat een titel!! de plasmavelden van saturnus
  • Jean Melis

    6 jaar geleden
    J maarten wat gaat je doen met de geurfrequentie ,je kunt die best ook manipuleren tot je Chanel 5 hebt ,toch is proberen !
  • najima El jalti

    6 jaar geleden
    Als ze die miljarden dollars die verspild worden aan de NASA eens zouden gebruiken om de ongelijkheid in de wereld te doen verdwijnen dan waren er miesschien geen oorlogen en geen vluchtelingen die moeten verdrinken in de zeeen voor een beter bestaan. In plaats op zoek te gaan naar buitenaardse leven.
  • Roland Desnyder

    6 jaar geleden
    Hoeveel kost dat grapje ...bende kiekens van wetenschappers !!!
  • fanny steylaerts

    6 jaar geleden
    Wat zei die planeet tegen haar maan? Er komt een vlieg in onze wereld binnen, eikes wat een vies beest, doe dat dood... En toen, mep, ruimtetuig gecrasht.