Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Buitenlandse studie prinses Elisabeth kost meer dan 66.000 euro

Prinses Elisabeth (16), dochter van koning Filip en koningin Mathilde, verhuist vanaf volgend schooljaar naar het buitenland. Ze zal haar humaniora afmaken in een exclusief college in Wales, waar ook de Nederlandse koning Willem-Alexander en de Jordaanse prinses Raiyah les volgde. Daar hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan vast, want haar inschrijving zou ruim 66.000 euro kosten.  

20 reacties

  • imke de meester

    6 jaar geleden
    33000 euro per jaar, zijnde 3300 euro per maand is niet zo veel voor zo een school. We moeten hier rekenen met 30 dagen dus 110 euro per dag, onderwijs , internaat inbegrepen. Die extraatjes dat vind ik flauw om te vermelden. Voor zakgeld 1580 euro zijnde 158 euro per maand,(10 maanden = aan een schooljaar) de meeste van onze kinderen hebben meer per maand. Erasmus zou natuurlijk goedkoper zijn , alhoewel, …..
  • Alexander Stroobants

    6 jaar geleden
    Geen reactie van koningshuis aangezien dit een prive aangelegenheid is. Prive, dus wij moeten niet betalen voor deze klucht.
  • Loesje Vranken

    6 jaar geleden
    Beschamend dat ze zo iets aan het klokzeel hangen. Trouwens er zijn toch scholen in overvloed om te studeren. Over Prins Laurent zitten ze maar te zagen; ze zijn nog erger.
  • Lena Wouters

    6 jaar geleden
    Ze kan het binnen 2 jaar terugbetalen met interest van haar toelage dat ze dan gaat krijgen.
  • Mirko Di Wallenberg

    6 jaar geleden
    Wil je dat dit verandert stem dan verantwoord tijdens de verkiezingen in plaats van steeds te zagen en klagen over het koningshuis en de politiek!