© carlo coppejans

Fans kunnen niet lachen om ‘anus’-filmpje Christoff

“Gortig”, “respectloos”, “er los over”, “op de brandstapel ermee”: een aantal fans van zanger Christoff ziet de humor niet in van een filmpje waarin Christoff over “zijn anus” lijkt te zingen, schrijft Het Nieuwsblad. Het filmpje was vrijdag te zien in het programma Jonas & Van Geel, waarin komiek Gunter Lamoot elke week een videoclip of beeldfragment onder handen neemt en met creatieve montage andere woorden uit de mond van een Vlaamse zanger of groep doet komen.

tdl

In dit geval gaat het om beelden van Christoff uit het VTM-programma Liefde voor Muziek, waar Lamoot de tekst van het liedje Mijn Anus van de Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen op monteerde. De rubriek is uiteraard satirisch bedoeld, maar een aantal fans vindt het niet kunnen.

© Sarah Van den Elsken

Gunter Lamoot lacht die reacties weg: “Plots is iedereen de mama of de papa van Christoff, zo bezorgd. Ik snap dat er mensen zijn die dit niet grappig vinden, maar daar kan ik moeilijk rekening mee houden.”

Het management van Christoff hield het gisteren op deze reactie: “We hebben dat filmpje niet gezien en we gaan er ook niet op reageren.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER