Politica Sarah Palin woedend en Sacha Baron Cohen.
Volledig scherm
Politica Sarah Palin woedend en Sacha Baron Cohen. © GETTY

Politica Sarah Palin woedend op 'Borat': "Dit is ziek en pervers"

CelebritiesSarah Palin heeft het helemaal gehad met comedian Sascha Baron Cohen, vooral bekend van zijn alter ego's Ali G, Borat, en Brüno. Op Facebook schrijft de Amerikaanse politica dat de Brit haar onder valse voorwendselen heeft geïnterviewd voor zijn programma Who is America. "Ja, ook ik ben er ingetrapt", schrijft Palin. "Ik behoor nu tot een lange lijst van Amerikaanse publieke personen die slachtoffer zijn van de valse, misselijkmakende 'humor' van de Britse 'komiek' Sacha Baron Cohen."

4 reacties

  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    die cohen het recht afnemen om nog de VS binnen te komen,die mislukte praatjesmakers beroepen zich op de vrije meningsuiting mmar zelf zijn ze daardoor onaatastbaar,dat hij dat eens doet met erdoganneken
  • willy zachel

    6 jaar geleden
    Palin is de domste Amerikaanse politica ooit en uiteraard word ze dan het mikpunt van humoristen Maar wat kun je anders dien dan lachen met iemand die in een interview vertelt dat ze niet tevreden is met de politiek van de president van ....Afrika of dat ze graag de stad België eens zou willen bezoeken !
  • Erwin Werwaarts

    6 jaar geleden
    Volgens Palin mag je niet de spot drijven met veteranen die gevochten hebben voor hun land . Door welk land is Amerika aangevallen ? Vietnam ? Afghanistan ? Irak ? Somalië ? Er is een groot verschil tussen vechten voor je land , en vechten tegen een ander land of entiteit .
  • Juliaan Van Reeth

    6 jaar geleden
    Het is niet de eerste keer dat domme kip Sarah Palin in het ootje wordt genomen. Overigens heeft ze zichzelf in het verleden al dikwijls te kakken gezet met o.a. haar gebrekkige kennis, idiote antwoorden cq argumenten en vriendjespolitiek.