Twee twintigers overleden bij zwaar verkeersongeval

Bij een verkeersongeval op de Boudewijnlaan in Diepenbeek zijn zondagochtend rond 1.30 uur twee twintigers om het leven gekomen. Twee andere inzittenden vechten nog voor hun leven. Aanvankelijk was sprake van drie doden. Een van de mannen is nog maar enkele maanden geleden getrouwd met de vrouwelijke inzittende.

ToRo

Een voertuig met vier inzittenden ging rond 1.30 uur in een bocht van de rijbaan en kwam tegen een boom terecht. Vervolgens kantelde de auto en brak het voertuig in tweeën. Twee twintigers overleefden de crash niet. Twee andere inzitten zijn met levensgevaarlijk verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht en vechten nog voor hun leven. Alle inzittenden kwamen uit Maasmechelen.

Aanvankelijk was sprake van drie doden. Er blijkt echter sprake te zijn van twee doden. Dat meldt zonechef Philip Pirard.

Drie jongemannen en een jongedame tussen de 21 en 25 jaar waren in de auto op weg richting Hasselt, toen het op een bepaald ogenblik mis ging. De lokale politie van de zone Regio Hoofdstad Limburg deed de vaststellingen.

Het parket van Limburg stuurde een verkeersdeskundige naar Diepenbeek om een onderzoek te voeren naar de omstandigheden van de dodelijke aanrijding. Er werd ook in slachtofferbejegening voorzien om de ouders en andere familieleden op te vangen. Een van de jongemannen vormde sinds enkele maanden een getrouwd koppel met de vrouwelijke passagier.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen