REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

In de naam van de records, de eer en de geit: waarom Cristiano Ronaldo naar Juventus verhuist

Cristiano RonaldoCristiano Ronaldo (33) naar Juventus: dat is méér dan een transfer die draait om harde cash. Een blik in het evangelie van CR7. In de naam van de records, de eer en de strijd om de titel ‘beste ooit’.

9 reacties

  • Gilles Vanpoucke

    6 jaar geleden
    Beckham wint titels in 4 landen. Ook usa.
  • Anthony Peeters

    6 jaar geleden
    Het is normaal als je ziet hoe ze bij real de laatste tijd met hem omgingen! Hij was de belangrijkste speler van real en dat vertaalde ze niet naar zijn loon! Ok ze verdienen allemaal te veel maar Ronaldo is gewoon de beste ter wereld en dan moet je gewoon ook het meeste verdienen! Hij kan nu ook bewijzen dat hij ook in Italië de beste is! Engeland en Spanje heeft hem ze allemaal naar huis gespeeld nu is Italië aan de beurt!
  • Johan Meulenbergs

    6 jaar geleden
    Ik kan hem geen ongelijk geven .. het ijzer smeden als het heet is. Het is schandalig veel geld .. dat wel maar ja, hij krijgt het toch maar.
  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    1 van de belangrijkste oorzaken is dat er sprake was dat Real Neymar wou hebben. Als we een beetje het sportnieuws volgn weten we dat er met Neymar niet te spelen valt, deze wil de koning zijn van de ploeg en ziet neer op de andere spelers. Zo ook bij PSG op het moment waar hij geen vriend is met de Argentijnse topper. Maar na dit WK denk ik dat Real wel slimmer is geworden en de echte Neymar heeft leren kennen.
  • Leo Verbeek

    6 jaar geleden
    het werd in Spanje wat té warm voor hem. En zijn ego zou er onder lijden + zijn bankrekeningen enz....