© Instagram/ Thebirdspapaya

Moeder van drie verliest bijna vijftig kilo: "Ondanks de littekens en de striemen, zag ik schoonheid"

Sarah Nicole (33) verloor bijna vijftig kilo, maar haar gewichtsverlies leidde in eerste instantie ook tot heel wat twijfels. De Canadese moeder van drie had het moeilijk met de striemen en de overtollige huid waarmee ze nadien kampte, maar uiteindelijk slaagde ze er wel in om haar 'imperfecte perfecte' lichaam te aanvaarden.

VVA

Nadat Sarah Nicole drie kinderen op de wereld zette, verloor ze maar liefst vijfenveertig kilo. Voor haar gezondheid vormde dit een cruciaal keerpunt, maar desondanks bleef de Canadese moeder met een negatief lichaamsbeeld achter door de striemen en overtollige huid ter hoogte van haar buik. Nu lijkt ze die echter eindelijk te aanvaarden. In één van haar meest recente posts spreekt ze vol trots over haar 'imperfecte perfecte' lichaam.

"Alles komt neer op dit. Stop met jezelf zorgen te maken over het feit dat je geen fonkelnieuwe mens bent. Want dat ben je niet. Je hebt geleefd. Je hebt lief gehad. Je bent ervaren. Jouw lichaam toont zichzelf doorheen zijn herinneringen. Uiteindelijk ben je in waarde gegroeid, niet gedaald."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In een interview met het tijdschrift Health spreekt ze over het belang van haar meest recente post: "Ik werd met zoveel zelfhaat geconfronteerd, maar nadat ik daarmee leerde omgaan, ontdekte ik mijn waarde. Ondanks de littekens en de striemen, zag ik schoonheid. Ik wist dat ook anderen met dit gevoel kampten, daarom stelde ik mezelf kwetsbaar op en wilde ik mijn verhaal met de wereld delen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty