De 50-jarige Alkenaar.
Volledig scherm
De 50-jarige Alkenaar. © Foto BVDH

Celstraf met uitstel voor Alkenaar (50) die vrouw toetakelde als in horrorfilm: open wonden besprenkeld met alcohol

BinnenlandEen 50-jarige man uit Alken krijgt een celstraf van vijf jaar met uitstel nadat hij op 20 juli 2015 handelde als een slechterik in een horrorfilm. De politie vond die avond het slachtoffer halfnaakt en in een plas bloed terug in een bestelwagen. Urenlang werd ze mishandeld en besprenkeld met Eau de Cologne en vodka en duwde hij een brandende sigaret op haar uit. Het openbaar ministerie had zeven jaar cel gevorderd.

14 reacties

  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Wat een schande zeg, een zwaar zieke vrouw zo behandelen, want ja beste mensen alcoholisme is een zware ziekte en geen zwakte. Het is zoals hier iemand schrijft alleen verkeersdelicten worden nog gestraft, logisch daar is ook het grote geld te halen he.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Waarom hebben wij nog rechters ? Dus als je van iemand af wil zijn vermoord die maar je krijgt toch geen zware straf en als het goed uitpakt krijg je nog een herscholing tot advocaat , huisvesting , andere naam en een inkomen van de Overheid en als je echt geluk hebt mag je in het buitenland gaan wonen met een levenslange uitkering !!
  • Paul Keulemans

    6 jaar geleden
    En dit wordt dus weer gewoon losgelaten op de maatschappij. Benieuwd hoe lang het duurt eer hij weer in de krant komt !
  • caius lepidus

    6 jaar geleden
    zijn onze rechters nu echt aan het dwalen ? men krijgt meer straf om verkeerd teparkeren ! als men niet juist en adequaat begint bestraffen en dan echt straffen gaan we naar vrijbuiters praktijken afdwalen en dan ????
  • Van West Yves

    6 jaar geleden
    Weer een mooie signaal van justitie