Na het oprollen van de bende werd een persconferentie belegd.
Volledig scherm
Na het oprollen van de bende werd een persconferentie belegd. © SDVO

Albanese mensensmokkelbende krijgt celstraffen tot 8 jaar en monsterboete van bijna 2 miljoen euro voor 39 transporten

Vijf Albanezen hebben in de Brugse rechtbank celstraffen tot 8 jaar gekregen voor hun aandeel in een groot mensensmokkeldossier. De bende smokkelde tijdens liefst 39 transporten ongeveer 150 vluchtelingen richting Groot-Brittannië. De rechter legde de Albanezen bijna 2 miljoen euro aan boetes op. 

9 reacties

  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    En wat zeggen onze linkse rakkers dat die bende is opgepakt? Gaan ze deze niet verdedigen? Dit is toch tegenwoordig hun core business ipv. voor ons te zorgen!
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Een schijnproces om de bevolking te paaien, meer is dat niet. De linkse schijn-humanisten hebben de mensensmokkelaars nodig in hun strijd tegen de rechtse regering.
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    De "Rechter moet": direct bij alle betrokkenen achterhalen welke bankrek.nummers er zijn, daar beslag op leggen, natrekken van de Identiteit met evt. dubbele of valse paspoorten, daarna de straf verhogen naar 10 jaar. Waarom? Simpel, vorig jaar werd globaal berekend dat mensensmokkelaars miljarden verdienen.
  • Gillis Pierre Van Laethem

    6 jaar geleden
    Belachelijke rechters en nog meer uitvoering , nu niet nooit niet en vanzeleve niet ? rechters doen uitspraak die tot niets dient maar worden goed betaald en advocaten evenzeer en dit allemaal door belastingbetaler , ook door diegene die in rusthuis zitten.
  • Pierre Vaneylen

    6 jaar geleden
    onmiddellijk uitwijzen