Video still El Diario Montañes
Volledig scherm
© Video still El Diario Montañes

Belgische jongen (17) geëvacueerd met helikopter na hoge duik in Spanje

BuitenlandEen Belgische tiener raakte gisteren in de problemen nadat hij vanop grote hoogte in het water dook in het Spaanse Santoña, zo schrijft de Spaanse nieuwssite El Diario Montañes. De 17-jarige jongen kwam op zijn rug terecht in het water en kon zich niet meer bewegen.

55 reacties

  • Christel Smet

    6 jaar geleden
    Jullie moeten eens leren lezen. Hij gaat er niets van overhouden. Zijn spieren waren verkrampt maar hij kan zijn reis verder zetten. Nooit eens zot gedaan ja in jullie jeugd. Dit is echt geen kind meer te noemen.
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Dat is gewoon pech. Je kunt van een 17 jarige niet verwachten dat hij nadenkt zoals een volwassene. We hebben allemaal stommiteiten uitgehaald en risico's genomen op die leeftijd. Onbezonnenheid en stoer doen is eigen aan die leeftijd. Gelukkig is het zonder gevolgen gebleven en zal het waarschijnlijk een goeie les zijn voor de toekomst.
  • Linda Van Gugte

    6 jaar geleden
    Ongeval door pech en een vleugje onbezonnenheid. Daarom veroordelen? Neen. Ouders of organisaties veroordelen? Neen. Dit hebben we allemaal gedaan in ons "jonge jaren"! Dus beterschap aan diene gast en "stop met zagen" aan alle negativo's.
  • Martijn Joosten

    6 jaar geleden
    Uiteraard moeten we hier compassie mee hebben. Deze jongen was 17 kan waarschijnlijk de rest van zijn leven zijn armen en benen niet meer bewegen. Stelt u zich dat eens voor. Uiteraard niet slim om te doen maar dat is toch verschrikkelijk!
  • don keleman

    6 jaar geleden
    Overdrijvers! Je kan in België in meerdere zwembaden vanop 10m hoogte van een duikplank springen. Dit was 12 meter hoog, op zich is hier niets dom of gevaarlijk aan als je op de juiste manier het water raakt. Dit is enkel en alleen een spijtig ongeval. Duizenden mensen springen jaarlijks in Frankrijk of Spanje van hoger in het water zonder gevolgen. Ieder die doet alsof deze persoon een waaghals en aansteller is mag toch eens wat voeling met de realiteit krijgen