Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ook VS kreunen onder hitte en die overtuigt steeds meer Amerikanen van klimaatverandering

De aanhoudende hitte die grote delen van de VS in haar greep heeft, lijkt er de publieke opinie rond de klimaatverandering te beïnvloeden. Bijna driekwart van alle Amerikanen is nu overtuigd dat het klimaat verandert, en al 60 procent ziet de mens als oorzaak.

14 reacties

  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    Ludo,de aardse atmosfeer is maar een flinterdun laagje over deze planeet,kleine wijzigingen in samenstelling hiervan hebben enorme gevolgen op langere termijn,die worden nu al voelbaar.
  • ingrid mertens

    6 jaar geleden
    Van zelfde mening, Emiel Wouters!
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Allee die hebben nog maar juist verklaard dat het ozongat niet vergroot, en nooit toegenomen is. Dit gat zou er altijd al geweest zijn? dan kan het daar toch niet warmer zijn, of beter niet warm genoeg zijn.
  • Ludo Van Nuffelen

    6 jaar geleden
    CO2 is NIET het probleem..zolang niemand míj kan uitleggen hoe één CO2 molecule 2499 molecule lucht gevoelig kan opwarmen want dat is waar wij over spreken als we spreken over 400 ppm CO2 in de lucht!!!
  • Ferdinand Engelbeen

    6 jaar geleden
    Gino Denil, volgens de laatste gegevens smelt het ijs op West-Antarctica sneller door verhoogde aardwarmte onder het ijs, 100% natuurlijk. Over heel Antarctica is er een lichte aangroei van het landijs volgens de laatste satellietmetingen.