BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Thomas Meunier: "We hadden gewoon wereldkampioen moeten worden"

WK voetbal"We hadden de kans om hier wereldkampioen te worden, het is niet gelukt. De ontgoocheling is groot, maar we moeten nu aan iets anders denken, in de eerste plaats aan de match van zaterdag tegen Engeland", verklaarde Thomas Meunier vandaag op het persmoment van de Rode Duivels. "We willen absoluut die derde plaats pakken en België trots maken."

93 reacties

  • wim hosteaux

    6 jaar geleden
    had Martinez niet zijn lieveling "Lukaku" opgesteld tegen Frankrijk maar Dries Mertens en Batsy dan hadden we de halve finale gewonnen die mannen zitten vol overgave en spelen altijd een goede match ipv slaapwandelaar Lukaku,die de eerste '45 geen bal heeft aangeraakt en maar wat stond te wandelen aan de middencirkel als dat een topspits is....? zie maar naar Kroatië die spelen steeds voor mekaar en hun spits gaat ook overal helpen zij zitten wel in de finale...
  • pierre robben

    6 jaar geleden
    Tegen Japan viel alles in zijn plooi? Zonder die ultralucky goal van Vertongen was het gewoon over en out geweest, Meunier.
  • Karl Huysmans

    6 jaar geleden
    Geen woorden maar daden!!!!! Vaststelling:gouden generatie alweer zonder prijzen.
  • Jan Gersemeter

    6 jaar geleden
    True say Kelly.Alleen Hazard heeft zich werkelijk laten gelden.Hazard heeft waanzinnig goed gespeeld tegen de fransen.Prachtatleet!
  • Jan Gersemeter

    6 jaar geleden
    Thomas,om een wereldbeker te winnen heb je farse spelers zoals Radja nodig in een tweede helft tegen Frankrijk.Geen brave jongens zoals Dembèlè of Carasco.Frankrijk heeft gewonnen tegen onze brave miljonairs.Je hebt wat karakterspelers nodig om tegen Frankrijk te winnen.Met alleen goed spelen kom je er niet!Wacht maar,Die Engelsen gaan Zatererdag nog straf staan.De duiveltjes zouden het wel eens in hun broek kunnen doen!