Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Korting op energiefactuur Vlaamse gezinnen en kmo's

De Vlaamse energieregulator Vreg stelt voor om een korting toe te kennen aan de Vlaamse gezinnen en kmo's op hun elektriciteits- en aardgasrekening in 2019 en 2020. Zo wil de regulator openstaande saldo's bij de distributienetbeheerders uit de periode 2010-2014 terug naar de klant laten vloeien. Een rekensom leert dat een gemiddeld gezin in 2019 en 2020 bijvoorbeeld telkens meer dan 40 euro korting zou krijgen op de energiefactuur (gas+elektriciteit). Het voorstel wordt nu voorgelegd voor consultatie.

30 reacties

  • marie-jose Marie-José Anthonis

    6 jaar geleden
    En wie gelooft die leugenaars ???? ik niet
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Men moet daar niet over palaveren ,gewoon in vermindering brengen,gaan ze even het bekijken hoe ze naar alle waarschijnlijkheid de mensen even kunnen bedotten en alsnog het teveel ,lees gedeeltelijk of niet terug te betalen,daar gaat het meestal om, geld teruggeven dat al verdeeld is is blijkbaar niet zo makkelijk.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Waarom dit nieuws, omdat het straks verkiezingen zijn? We zullen in het stemhokje onthouden dat de BTW van 6 naar 21% ging en dat we de turteltax door ons keel geduwd kregen en daar bovenop de tommeltax die er ook nog is. Dat vergeten we dit keer niet.
  • Tisomzeep

    6 jaar geleden
    En als POLTICI zoals immer klagende en zagende en bashende en vooral liegende rod beenderrrrsss spa hun zitpeningen bij deze maatschappijen laten vallen kan het nog minder
  • Peter Van de Velde

    6 jaar geleden
    Ooooo!! Maar dank u wel ! Mercie ! Dank u ! Dit maakt een verschil van € 3,3 per maand, amaaai zeg! Maar is wel maar een voorstel...