Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Rode Duivels krijgen zondag hun huldiging op de Grote Markt van Brussel

WK voetbalNet als de spelers van Mexico 86' krijgen de huidige Rode Duivels ook nu na het behalen van de halve finales op het WK in Rusland een huldiging. Zondag vertrekken ze na een bezoek aan het Koninklijk Paleis om 14u met een open bus naar de Grote Markt in Brussel, daar worden ze om 15u verwacht. 

114 reacties

  • Lieven De Weirdt

    6 jaar geleden
    Die huldiging is er voor de "echte" fans van de duivels, die meegeleefd hebben. Waarom enkel feesten als ze 1ste worden ? Maak een GROTE bronzen beker voor 3de of 4de plek en steek die trots omhoog. De echte gouden beker is toch maar een lelijk ding. Feesten moet er gedaan worden verdorie! En alles een beetje relativeren.
  • josep duhamel

    6 jaar geleden
    sorry mensen, ik zal er niet zijn. ik kom niet voor een symbool applaudiseren van een natie die me vijf jaar pensioen (waarvoor ik nochtans ruimschoots afgedragen heb) afgenomen heeft.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Huldiging : voor wat ??! Ze hebben toch het WK niet gewonnen !!! 3e of 4e eindigen is van geen waarde Waarom een troostfinale ??? Te belachelijk voor woorden !
  • Thierry Van Nereaux

    6 jaar geleden
    Altijd wel straf dat diegene met hun negatieve commentaar en zogezegde desinteresse, tijd nemen om een reactie te schrijven. . Grappig. . Ik heb in ieder geval genoten van het WK. Bedankt RD. .
  • Peter Knaap

    6 jaar geleden
    best toch in het heizelstadion vieren, plaats genoeg en veiliger.