Op de eerste rij kijken Angela Merkel, Charles Michel, Jens Stoltenberg en Theresa May naar links, terwijl Donald Trump rechts iets heeft gezien.
Volledig scherm
Op de eerste rij kijken Angela Merkel, Charles Michel, Jens Stoltenberg en Theresa May naar links, terwijl Donald Trump rechts iets heeft gezien. © Getty

Deze foto vat NAVO-top subliem samen: niet alle neuzen in dezelfde richting

Een foto van zowat de helft van de westerse wereldleiders die aanwezig waren op de NAVO-top gaat viraal. Je moet niet ver zoeken waarom: de neuzen staan duidelijk niet allemaal in dezelfde richting. Rarara wie er als enige de andere kant opkijkt.

18 reacties

  • rudy liessens

    6 jaar geleden
    Ziet niemand dat dan niet hij kijkt naar zijn nieuwe vlam vrouwe angeleke hij voelt iets voor haar
  • Victor Munster

    6 jaar geleden
    Je ziet onze Europese politiekers al denken, "Laten we maar vlug dat papiertje tekenen. Binnen een paar jaar staat hier weer de gebruikelijke onozelaar voor wie het wel weer goed zal zijn als wij onze centen voor onszelf houden en zijn land laten opdraaien voor de kosten van onze defensie".
  • oswald billiet

    6 jaar geleden
    Om Trump te kunnen counteren heb je een Churchill nodig en zo zijn er geen meer. Ik zie niemand in heel de Europese unie met zoveel gutts die die man aankan.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    De grootste geldwolf kijkt de andere kant op terwijl hij de rest van de schapen afperst.
  • Antoine Vanpeteghem

    6 jaar geleden
    Dictators kijken nooit in de zelfde richting van de anderen! Zij hebben hun groot gelijk en trekken zich niks aan van anderen.