Hinault krijgt uit handen van Tourbaas Prudhomme een speciale gele trui, die verwijst naar zijn eerste Tourzege, 40 jaar geleden.
Volledig scherm
Hinault krijgt uit handen van Tourbaas Prudhomme een speciale gele trui, die verwijst naar zijn eerste Tourzege, 40 jaar geleden. © REUTERS

Armstrong haalt uit naar Hinault: "Hij is een humeurige oude zak"

Tour de FranceNever a dull moment in de podcast van Lance Armstrong. De zevenvoudige Tourwinnaar is levenslang geschorst en hij is al zijn Tourzeges kwijt, maar een mening heeft hij gelukkig nog wel. In zijn dagelijkse podcast The Move noemde hij Bernard Hinault dan maar een humeurige oude zak.

19 reacties

  • Dimmen Breen

    6 jaar geleden
    wat te denken van de belgen oa dirk de mol de hel ratteplan heeft op grote schaal doping gebruikt ,maar ze praten niet de omerta viert hoogtij
  • Aaa Aaa

    6 jaar geleden
    Hinault nooit geliefd in peloton ,
  • Karel Van Beeck

    6 jaar geleden
    Armstrong, de bedrieger!
  • Yvette Van Vaerenbergh

    6 jaar geleden
    Indien Armstrong een Fransman was was hij nu een koning en ze hebben hem nooit kunnen betrappen na de rit hij is gestraft op verademing jaren later.en de Franse dopingrenners werden beschermd ook Hinault.
  • Wilfried DE HERT

    6 jaar geleden
    In ieder geval was zijn oproep tot boycot van Froome beneden alle menselijke normen. En wat eerlijkheid betreft kan hij beter ook niet in de spiegel kijken.