AFP
Volledig scherm
© AFP

Chelsea ontslaat Antonio Conte, Charly Musonda neemt afscheid van Italiaanse coach

ChelseaAntonio Conte is niet langer de trainer van Chelsea. De club zette de Italiaanse coach gistermiddag op straat en heeft het nieuws intussen ook officieel bevestigd. Ex-Napolicoach Maurizio Sarri volgt Conte op. 

19 reacties

  • rudi van dijck

    6 jaar geleden
    die zal wel content zijn nu. ontvangen en weg wezen. het bestuur van Chelsea is kaas met gaten momenteel, met wat daar gebeurt. en dat is voor een trainer ook niet aangenaam werken. 20 bazen met 20 onmogelijke opdrachten!! begin maar als trainer he. en als het bestuur zo blijft doen? dan zal Sarri ook wel snel zijn koffers pakken.
  • Lucio Flaviani

    6 jaar geleden
    Hup, hopelijk naar de Italiaanse nationale ploeg, om terug een hecht, talentvol team te maken, klaar om in de toekomst weer mee te concurreren voor de prijzen.
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Er zijn er hier die Conte afbreken. In 2 jaar kampioen en FA cup gewonnen en met alle respect een middelmatig elftal! Zal Sarri zoveel beter zijn? Die heeft nog niks gewonnen in heel zijn leven!
  • Emiel de herdt

    6 jaar geleden
    en nu naar de volgende club en weer casa casa
  • Beelen Danny

    6 jaar geleden
    Carlos ...... Vooraleer 'jij' iemand met de vinger wijst. Eerst even nadenken wat je vertelt man. Courtois zegt dit al het hele seizoen . Mannekes toch ..??