© Politie Antwerpen

© Politie Antwerpen

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Dagwinkel heeft geen drankvergunning: 2000 blikjes bier in beslag genomen

De Antwerpse politie heeft vorige week een grote hoeveelheid drank in beslag genomen bij een dagwinkel op de Bredabaan in Merksem omdat die niet over een vergunning beschikte voor de verkoop van alcohol.

dvd

De dagwinkel had een terras opgezet, maar de politie twijfelde of hij daar wel een vergunning voor had. Die had de uitbater (52) niet, maar de man kon ook geen vergunning en documenten voorleggen om de aanwezigheid van alcoholische dranken te verantwoorden. Er was ook geen vergunning om de alcoholische dranken te verkopen.

De politie ging over tot beslagname van de alcoholische dranken. “Met behulp van de technische interventiedienst van de politie en collega’s van de dienst interventie werden 2.000 blikjes bier, meer dan 900 flessen wijn, champagne en allerhande sterke dranken uit de zaak gehaald en met een vrachtwagen overgebracht naar het kantoor”, zegt de politie in een persbericht. De drank werd beveiligd en verpakt en wordt bewaard bij de politie.

Het onderzoek naar de man en zijn handelszaak gaat verder. “De douane is ingelicht en zal mogelijk ook een onderzoek starten”, zegt de politie nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER