Trump had ook een ontmoeting met de Queen in Windsor Castle.
Volledig scherm
Trump had ook een ontmoeting met de Queen in Windsor Castle. © Getty Images

May die de brexit compleet fout aanpakt? Allemaal 'fake news', zegt Trump nu. Beiden willen een ambitieus handelsakkoord

De Amerikaanse president Donald Trump gaf aan het einde van zijn bezoek aan het Verenigd Koninkrijk een persconferentie met de Britse premier Theresa May. Hij zei dat het interview met The Sun 'fake news' was. Zij kondigde aan dat Groot-Brittannië en de Verenigde Staten een "ambitieus" handelsakkoord willen afsluiten. Later op de avond ontmoette Trump ook de Queen.

59 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Trump is een fenomeen. Dat geef ik 'm wel na. Maar de ene natie rapper dan de andere brengt 'Tump' in kaart. Daar zal adequaat op gereageerd worden. Hij zakt af op het niveau van de man met de sixpack en 'get the kids out of my sight': Heel veel stemmen dus, maar dat zullen ook dezelfde mensen zijn die zich tegen hem zullen keren. Hij heeft niks macht meer. Iedereen werkt nu voor eigen rekening. Dat is pas interessant.
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Een ambitieus handelsakkoord afsluiten met Trump behoort niet tot de mogelijkheden van het VK. De man is een voorstander van het "zero sum game-principe" - the winner takes it all en de rest zijn verliezers. Waarom denk je dat hij alle handelsakkoorden verbroken heeft of dat poogt te doen? Als het VK een harde brexit doorvoert zijn ze een vogel voor de kat.
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Mijn vader zou vroeger over Donald J. gezegd hebben: 'Met die man kun je geen rechte vore getrokken krijgen'.
  • martin govaert

    6 jaar geleden
    Kapellen , niet overdrijven , er gaan maar 26% Amerikanen stemmen en van die 26% had Clinton er 2 miljoen meer dan Trump . Register to vote ! Dus trump heeft niet zoveel aanhangers.
  • chris Scheveneels

    6 jaar geleden
    Wie is Trump om zich te bemoeien met binnenlandse politiek van andere landen Dat eerst maar eens naar de USA kijkt wat daar allemaal mis is
  1. TERUGLEZEN GAZA. Netanyahu wil toch delegatie naar VS sturen na geannuleerde trip - 66 doden bij hevige bombardementen op Gazastrook

    TERUGLEZEN GAZA. Netanyahu wil toch delegatie naar VS sturen na geannuleer­de trip - 66 doden bij hevige bombarde­men­ten op Gazastrook

    Bij hevige Israëlische bombardementen in de belegerde Gazastrook zijn dinsdagnacht en woensdag volgens Hamas zeker 66 doden gevallen. Het Israëlisch leger zette tegelijk zijn grondoperaties rond verscheidene ziekenhuizen voort. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu wil nu toch een delegatie naar de Verenigde Staten sturen, nadat hij maandag besloot om een beraad over Gaza in Washington op het laatste moment af te blazen. De premier reageerde daarmee op de VS, die in de VN-Veiligheidsraad een oproep tot een wapenbestand niet wilden voorkomen. Lees hier de ontwikkelingen van woensdag 27 maart terug.
  2. Zonnepanelen en thuisbatterij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”
    Livios

    Zonnepane­len en thuisbatte­rij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”

    Kleine thuisbatterijen en zonnepanelen met een stopcontactstekker: ze bestaan, maar of je ze in België ook mag gebruiken, is niet duidelijk. Synergrid, de Belgische netbeheerderskoepel, wil daar verandering in brengen, omdat de vraag vanuit de markt zou toenemen. Maar is dat echt zo? Zijn de toestellen veilig en voordelig? En kun je ze in elke woning gebruiken? Bouwsite Livios vroeg het aan energie-expert Dirk Van Evercooren.