ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Schadevergoeding in zicht voor 200.000 Fortis-gedupeerden

Naar schatting 150.000 tot 200.000 Fortis-gedupeerden hebben na bijna tien jaar eindelijk uitzicht op een (beperkte) schadevergoeding. Het hof van beroep van Amsterdam zette vandaag het licht op groen voor een schikking van 1,3 miljard euro tussen Fortis-erfgenaam Ageas en een aantal groepen gedupeerden.

45 reacties

  • Willem Pots

    6 jaar geleden
    It's all about money. Mensen geloven veel te graag dat ze geld gaan winnen door aandelen te kopen. Dat kan. Dat gebeurt ook. Soms véél geld. Maar evengoed kan je er geld mee verliezen. Dat kan ook. Soms véél geld. Weet waar je aan begint, hé.
  • Paul GENIE

    6 jaar geleden
    Fortis kent geen schaamterood ! Heb deze onbetrouwbare Instelling sedert lang verlaten . Wat over de andere beursgenoteerden? Zoals bv. Nationale Bank voor wie de aandeelhouders minder zijn dan het vuil van de straat. Wat verbergt men ons . Hoe kan een aandeel met een intrinsieke waarde van 35.000 euro genoteerd zijn à 2900 ?
  • Els Pauwels

    6 jaar geleden
    Als ik het geld niet nodig had zou ik nooit een schikking aanvaarden. Aanklagen en voor de volle pot gaan. Net zoals bij vw. Contractbreuk en je geld terugeisen.
  • Tony Pirrewiet

    6 jaar geleden
    Dexia ? Aandelen na de crash wel en daarvoor niet ? Dat werd toen indertijd ons wijs gemaakt en bijna iedereen trapte erin zelf Paul Dhoore die in VTM nieuws dit nog eens bevestigde. En ACW heeft zich hierdoor rijk gemaakt ook met indertijd de zonnepanelen te promoten via hun waar ze ook nog eens winst op gemaakt hebben. En nu veranderen Dexia en ACW van naam, ziedaar heel waarschijnlijk ons zwaar verdiend geld naar de bliksem. En of Europa zich hiermee moeit is dikke zever.
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Johan Boom, de fortis aandeelhouders worden niet met UW belastings geld betaald het is de verzekerings groep Ageas die dit geld op tafel legt en niet de overheid zoals de Arco aandeelhouders zouden willen meneer. Als je de lijn van Ageas wil doorvtrekken in het Arco dossier moet beweging.net over de briug komen maar niet de belastingbetalers. En stop nu met jullie zever en draag uw verlies.