Wouter van Luijn op de première van Wolf.
Volledig scherm
Wouter van Luijn op de première van Wolf. © Twitter


Man opgepakt na gewelddadige dood Nederlandse filmmaker: "Bewusteloos geslagen op gevaarlijkste plek van Mallorca"

De Spaanse politie heeft een persoon opgepakt in verband met het overlijden gisterenochtend vroeg op de bekende Nederlandse filmmaker Wouter van Luijn (34) op Mallorca. Dat meldt de plaatselijke krant Ultima Hora. Het zou gaan om de man die hem in een auto naar het ziekenhuis bracht.

14 reacties

  • Sam Valkenborgs

    6 jaar geleden
    Drugsdealers leveren de maatschappij NIETS op dus zwaar straffen die mannen. Ze zijn verantwoordelijk voor 1000’en doden, opnamens in ontwenningsklinieken die wij als belastingbetaler kunnen betalen. Qua drugsbeleid een voorbeeld nemen aan de VS.
  • Renate Depuydt

    6 jaar geleden
    De reactie: wegblijven... Ja...en we blijven allemaal in onze zetel zitten en dan kan er niks gebeuren. Dan moet je nergens meer gaan eh. Ik zou me persoonlijk ook niet begeven in de "gevaarlijkste buurt" maar als iedereen eens normaal zou doen en respect zou hebben voor de medemens zouden zo'n dingen niet gebeuren. Dat is weer zo'n cliché-reactie van mezelf maar 't is wel hoe het is.
  • Hannes Jennen

    6 jaar geleden
    Ok Roger maak dan drugs legaal dan zit het nimmer in de misdaad wegens niet genoeg winst. Je logica is een beetje kort door de bocht
  • Patrick Voet

    6 jaar geleden
    De oorlog tegen drugs is a lang verloren... Best om alles te legaliseren met staats controle op productie, en drugs enkel in de apotheek te verkopen, zodat drugs geld niet langer naar criminelen gaat.
  • Geert Ferket

    6 jaar geleden
    Misdaad is bijna altijd drugs-gerelateerd. Maar er is niks mis met drugs natuurlijk...