Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze Chef Voetbal voelt weinig voor de troosting: "Dit WK is nú al straffer dan Mexico '86 - ongeacht het resultaat"

39 reacties

  • daniel vanroelen

    6 jaar geleden
    Troosting voor mijn is die een zwaard dag in mijn leven ,65 jaar heb ik uit gezien dat Belgie eens zal winnen naar nu hebben ze het niet gedaan ze hebben zie laten doen door een bende show mannen , nu zal ik uit deze wereld weg gaan, die zo mooi is ,naar ik zal nooit zijn dat BElGIE die wint ik hop dat mijn kinderen een dag kunnen zien
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Gelijk wat men zegt of schrijft om alles goed te praten ze eindigen niet op de eerste plaats zo simpel is het.
  • Android Roots

    6 jaar geleden
    een idee om de 3 plaats match te waarderen ? geef de winnaar zijn ticketdeelname aan t volgende wk
  • Carlos Coltrane

    6 jaar geleden
    Rudi van Dijk, nu praat je echt stomme zever. Er waren altijd vedettes bij de Rode Duivels, alleen het voetbal wat ze toen speelden was zeer defensief waardoor iedereen zich ondergeschikt moest maken. Ze mochten nooit aanvallend spelen, waardoor België veel grote spelers nooit konden uitblinken. Het was laf en zeer defensief voetbal, vaak niet om aan te zien. Wanneer ze toen met meer durf hadden gespeeld dan de Rode Duivels veel meer van zich laten gelden in al die toernooien.
  • rudi van dijck

    6 jaar geleden
    in 1986 hadden de RD geen vedetten he. die mannen moesten het hebben van de knokkers mentaliteit, en hopen dat het goed kwam. en een goeie trainer, die voor dien tijd het spel goed kon lezen. dus met maar de middelen van toen, zeker goed nu hebben wij super vedetten, een miljoenen ploeg ondertussen. maar hebben we geen trainer die het spel kan lezen! conclusie 1986-2018 we staan in al die jaren van vooruitgang nog altijd even ver. maar een halve finale. niks meer niks minder.