BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Tevreden Martínez: "De jongens wilden elke Belgische fan trots maken"

WK voetbalRoberto Martínez kon niet anders dan tevreden zijn nadat de Rode Duivels de derde plek pakten op het WK in Rusland. "Deze spelers verdienen dat", vertelde de bondscoach in het flashinterview.

20 reacties

  • Dirk Daems

    6 jaar geleden
    ik ben enerzijds heel blij met de 3de plaats, absoluut ! maar net als met Wilmots ga je met deze trainer geen prijzen winnen... tactisch heel zwak en al degenen die dat niet inzien, die moeten eens naar tactisch sterke trainers kijken... en daarvoor hoef je geen profvoetballer geweest te zijn om dat te (h)erkennen...
  • Rania Desaegher

    6 jaar geleden
    Het is maar een spel hoor mensen. Niet overdrijven aub. Wat ik onthoud is dat die spelers hun bankrekening nog eens stevig aangedikt werd.
  • Kceetje Cleymans

    6 jaar geleden
    Ik was sceptisch maar hij overtuigde me. Mooi team gekneed, verder dan de spelers, geen belachelijk gedoe professioneel ten top .. fier op coach en team
  • bert Van den Bossche

    6 jaar geleden
    Trots? TROTS??? Als er iets is wat jullie bereikt hebben is het een natie zonder patriotten, eendracht laten voelen en APETROTS maken!!! Wij belgen zijn verdeeld door de regeringen die besturen, maar voor jullie.... Zijn wij allen 1! Merci voor het prachtige voetbal!!!
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Dé ingreep die de match opnieuw deed kantelen was Dembele brengen voor (een tot dan erg goede) Tielemans. Opnieuw een mooi staaltje vertrouwen blijven geven aan de jongens, van onze coach. Hij had net zo goed Fellaini kunnen brengen maar koos ervoor Moussa niet kapot te willen maken. Vertrouwen geven is een geduldig werk en we hebben gezien wat dat kan teweegbrengen aan de prestaties van zowel Meunier, Chadli als Boyata. Chapeau coach.