Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Onze punten voor de Rode Duivels: een pak zevens, maar toch ook één gebuisde. Geef ook jouw oordeel

WK voetbalDe Rode Duivels hebben het WK in Rusland afgesloten met een knappe derde plaats na een 2-0-zege tegen Engeland. Nogal wat spelers verdienden voor hun prestatie van vandaag een '7', al is er ook één gebuisde. Laat in navolging van ons rapport jouw voorkeur blijken en geef elke afzonderlijke Rode Duivel punten!

96 reacties

  • Peter Thys

    6 jaar geleden
    snap niet dat Bats geen kans kreeg, spits die alle 70 minuten goal maakt, bij mijn weten heeft Lukaku op zijn minst dubbel zoveel minuten nodig om die goal te maken ! Trouwens werk aan de winkel voor de trainers : " Hoe leer ik Lukaku scoren op ballen die een U12 nooit mist ? Tegen Engeland hadden dat er ten minst 2 meer moeten zijn hoewel ik niet echt fan ben heeft hij ondertss sneheid gewonnen en warempel die kan dribbelen ook !
  • Peter Winne

    6 jaar geleden
    Vind 4 nog veel eigenlijk. Lukaku was werkelijk nergens. En die vindt zichzelf een wereldspits. Zalig de armen van geest...
  • Nathan Passage

    6 jaar geleden
    Lukaku voor batsuay
  • michel javor

    6 jaar geleden
    Lukaku heeft bewezen wat hij het afgelopen seizoen bij ManU toonde. Enkel scoren tegen de kleine ploegen. Tegen toppers een middelmatige spits.
  • Etienne Durinck

    6 jaar geleden
    Wat loopt die Tielemans daar te doen ? Veel meer dan een professionele bankzitter is hij toch niet. Die man heeft gewoon schrik van de bal. Telkenmale hij wordt aangespeeld tikt hij de bal onmiddellijk terug weg. Daar gaat nooit geen enkel persoonlijk initiatief van uit. En dit is gewoon uit schrik dat men anders zijn onkunde als voetballer zou te zien krijgen.