Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ook Britse pers zag dat er meer in zat voor Rode Duivels: "Dit kan enkel maar de start zijn van het Belgische verhaal als rijzende voetbalmacht"

WK voetbalNiets dan lof, petje af. Dat was de teneur in de Britse pers nadat onze Rode Duivels met 2-0 wonnen van Engeland in de strijd om het brons op het WK. Over het Kanaal wordt vooral de klasse van Eden Hazard en Kevin De Bruyne onderstreept. Al klinkt het ook dat er voor de Belgische 'Gouden Generatie' in Rusland veel meer in zat dan de derde plek. 

69 reacties

  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    Tja, België maar derde, ik zie Frankrijk hetzelfde ondergaan zoals Italië, twee jaar geleden de top op het EK, nu was het een grote afgang. Als de citroen uitgeperst is zit er niets meer in.
  • rudi van dijck

    6 jaar geleden
    met deze generatie spelers, die zijn goed genoeg. daar kan je bekers mee winnen. maar Martinez predikt mooi voetbal, boven resultaat voetbal! dat is mooi voor in de competitie. maar voor een EK/WK is dat alleen niet meer voldoende!! we zijn nu 2018 dus ken je tegenstander, en zorg voor een B en C plan!! in geval van problemen. en dit zijn zaken die ik in de knok out fase niet gezien heb van Martinez
  • Jean Paul Dubos

    6 jaar geleden
    Dat hoor ik nu al een jaar of 8...
  • Guillaume Missotten

    6 jaar geleden
    Met een goede Belgische trainer a la Preud'homme of Maes (die de juiste wissels doorgevoerd hadden en niet zo eigenwijs zijn als Martinez in hun selectie) waren wij nu wereldkampioen.
  • jintha peeters

    6 jaar geleden
    tis te hopen en henki liever zo dan nooit mee kunnen doen met een vlaamse ploeg en hoeveel nva kiezers doen niet mee met de belgen ? niet ieder nva kiezer wil een onafhankelijk vlaanderen