EPA
Volledig scherm
© EPA

Het is rond: Van Avermaet blijft bij opvolger BMC-ploeg

WielrennenDe kogel is door de kerk: Greg Van Avermaet rijdt volgend jaar voor de nieuwe ploeg van Jim Ochowicz. Hoe het team zal heten is nog niet bekend. Het gaat om een fusie tussen het Poolse CCC en de restanten van wat overblijft van BMC.

13 reacties

  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Greg ,ze spreken over U,een heel goed teken of ze nu voor of tegen zijn. Ook proficiat aan Gilbert een groot kampioen , het zou me niet verwonderen als hij nog een rit wint. Als fan van Greg hoop ik voor hem hetzelfde, of gaat Thomas er eentje winnen voor ons land.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Blijkbaar toch nog mensen die het verschil niet kennen , of niet willen kennen tussen een ronderenner en klassiek renner. Froome zal ook nooit een klassieker winnen , net zoals Geg nooit de Tour zal winnen. En bij een Tour hoort alles , je moet vooral kunnen sturen en opletten. Men kan evengoed vallen in een afdaling als op een kasseistrook.De minst verwachtte op de kasseien was Quintana , maar die mannen van Movistar hebben goed verkend en blijkbaar veel geleerd uit die verkenning.
  • Patrick Coens

    6 jaar geleden
    Greg is een goede renner ,hopelijk bouwen ze een goed ploeg rond hem en hij heeft tekenen van vertrouwen en tevredenheid en dat telt
  • Rudy Van Daele

    6 jaar geleden
    Ik bedoel hiermee dat hij geen grote koersen meer zal winnen, de laatste tijd komt hij al steeds te kort. Sprint te vroeg of te laat begonnen, solo gaan zit er ook al niet meer in. Voor de rest een van de beter de renners daar heb je gelijk.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Wel Dirk, gisteren heeft Greg een fantastische rit gereden, wat we van hem al lang niet meer gewoon waren. Op een terrein dat hem ligt Met gevallen renners en lekke banden à volonté. Dat hoort niet bij een Tour !! De echte grote renners op de eindoverwinning lieten de drie ongevaarlijken hun gang maar gaan. De afrekening begint pas vanaf dinsdag. Wedden dat hij op minuten gereden wordt?