© *

© *

thumbnail: null
thumbnail: null

Skinny jeans passé? Niet als je ze zo draagt

Brede broeken worden de trend voor het najaar genoemd, maar laat je vooral niet wijsmaken dat de skinny jeans thuishoort in de schuif 'bewaren voor als het ooit weer mode wordt'. De strakke jeans is misschien niet meer zo nieuw, maar op de juiste manier gecombineerd nog altijd up to date.

tib

Laarsjes

Draag sandalen met een hakje zolang het weer het toelaat en schakel daarna over of enkellaarsjes die mooi aansluiten aan het been. Draag ze met een skinny jeans die nét iets te kort is, of rol ze met één slagje op.

Volume

Als tegengewicht voor de strakke jeans draag je losse of volumineuze bovenstukken. Werk in laagjes: draag een lange blouse met een kort leren jasje of een nog langere mantel en experimenteer met capes en poncho's.

Jeans op jeans

Een tricky combinatie, maar het kan.Vermijd de 'cowboy' look (jeanshemd in jeansbroek) en combineer bijvoorbeeld een skinny jeans met een jeansjasje of een overzized jeansblouse.

Hoge taille

Draag je een kort T-shirt, ga dan niet voor het streepje bloot, maar voor de jeans met de hoge taille.

Hemd

Een klassieker, goed voor het 'model off duty'-gevoel : een skinny jeans met een hemd, dat je in je broek of losjes erover draagt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer