Vrijdag was het over de koppen lopen tijdens de opening van de Gentse Feesten.
Volledig scherm
Vrijdag was het over de koppen lopen tijdens de opening van de Gentse Feesten. © BELGA

Valse briefjes van 20 euro in omloop op Gentse Feesten, waar steeds meer mensen fiets verkiezen boven bus

De Gentse Feesten verlopen bijzonder rustig en zonder noemenswaardige incidenten. Gisteravond bezochten 150.000 mensen de Feesten, dat zijn er evenveel als vorig jaar. Verschillende feestpleinen melden wel dat er valse briefjes van 20 euro in omloop zijn. Opmerkelijk: veel mensen ruilen de bus voor hun fiets.

7 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    “Mensen die hun eigen geld meebrengen, dat is een jaarlijks terugkerend fenomeen, maar het is meegedeeld aan alle organisatoren”. Wat moet je dan meebrengen, het geld van een ander. Of zoals sommigen al doen, vals geld.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Je kan niet anders dan met de fiets gaan. Op de bus worden valse euro's geweigerd. Gent is uniek !
  • Didier Heggerick

    6 jaar geleden
    Allemaal positief ,maar mochten ze met de wagen komen stonden ze er wel om BOB controle. met de fiets mag dit weer natuurlijk dronken rijden over de volledige weg dat is dan plots niet zo erg . beetje wrang allemaal gelijkheid normen 0
  • Bert Boedts

    6 jaar geleden
    aan de prijs dat de pinten en eten daar kosten ,is het normaal dat men zijn geld zelf maakt ,wordt nog wat duurder nog wat meer gefoefel dan
  • Lucien Verschraegen

    6 jaar geleden
    Met de auto naar Gent komen is sowieso al af te raden wegens chaos en duur. Het openbaar vervoer is ook al weinig praktisch of je moet aan één van de grote lijnen wonen. Blijft dus over, de fiets of eventueel paard en kar. Groen zal hier zeker heel tevreden mee zijn.