Slachtoffer Filip DM. werd ter plaatse gereanimeerd.
Volledig scherm
Slachtoffer Filip DM. werd ter plaatse gereanimeerd. © Verbaere

Man neergestoken nadat hij autovandaal aanspreekt op parking in Wetteren

In het Oost-Vlaamse Wetteren werd gisteren rond 15.30 uur een man neergestoken op een parking. Alles wijst erop dat slachtoffer Filip De Moor (foto) toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was. 

104 reacties

  • Eddy Cornelis

    6 jaar geleden
    Hopelijk komt het goed met jou maatje
  • Brenda Claus

    6 jaar geleden
    Filip man toch. Ik hoop dat je het haalt. Wat n brave inborst heb jij. Het is n rotte wereld. Dit zou niet mogen gebeuren. Zeker niet met mensen zoals jij...
  • Jonathan Van hoorebeke

    6 jaar geleden
    Hoop dat hij er door komt! Hij verdiend dit niet! Ik ken deze man. Altijd beleefd! Dan ze die gast maar rap pakken!!!
  • Hendrik Goris

    6 jaar geleden
    @Fred Fourgon. Zwitserland en Finland, meer dan 45 wapens per 100 inwoners en weinig van dit soort geweld.
  • Benny Vandervelde

    6 jaar geleden
    Inderdaad voetbal is gedaan en we worden terug met de neus op de feiten geduwd. België bestaat niet, mens wil helpen staat er alleen voor en bekoopt het bijna met zijn eigen leven! Merci politiekers om ons volledig in de kou te laten staan! Boerkini's zijn nu eenmaal belangrijker als alle nadelen dat de eigen bevolking moet ondergaan natuurlijk...
  1. Omkoopzaak rond flamboyant ex-politiehoofd opnieuw uitgesteld: “Die 100.000 euro was geen smeergeld, maar een cadeau”
    PREMIUM
    Update

    Omkoopzaak rond flamboyant ex-politie­hoofd opnieuw uitgesteld: “Die 100.000 euro was geen smeergeld, maar een cadeau”

    5 jaar cel: die straf hangt ex-politiebaas Glenn Audenaert boven het hoofd. Dinsdag startte normaal het proces waarin hij zich moet verantwoorden voor onder meer openbare omkoping, witwassen, schending van het beroepsgeheim en valsheid in geschrifte, maar de zaak werd opnieuw uitgesteld. Audenaert zou 1.000 euro ontvangen hebben om de hoofdzetel van de federale politie in Brussel te verhuizen, naar de eigendom van een kennis. Smeergeld of een cadeau? Het kan de flamboyante oud-politiedirecteur wel eens zuur opbreken. “In afgeluisterde telefoongesprekken hoorden de speurders hoe het geld tot bij hem moest geraken.”
    Dendermonde
  2. België zakt naar derde plaats op Europese ranking LGTBI+-rechten, maar scoort nog steeds beter dan gemiddelde

    België zakt naar derde plaats op Europese ranking LGT­BI+-rech­ten, maar scoort nog steeds beter dan gemiddelde

    Volgens de jaarlijkse ‘Rainbow Map’ van ILGA-Europe, de koepel van Europese LGTBQI+-organisaties, zakt België opnieuw naar de derde plaats in de Europese lijst met LGTBQI+-rechten. Marie-Colline Leroy (Ecolo), staatssecretaris voor Gelijke Kansen, Gendergelijkheid en Diversiteit prijst die plek in de ranking, maar onderstreept dat er nog gaten zijn die moeten aangevuld worden: “Het is belangrijk dat het volgende parlement artikel 150 van de grondwet wijzigt, zodat online haat tegen LGBTQI+-personen effectief kan worden bestreden.”