Finnen protesteren tegen de Putin-Trump ontmoeting in hun land.
Volledig scherm
Finnen protesteren tegen de Putin-Trump ontmoeting in hun land. © REUTERS

Protest in Finland tegen Putin-Trump top: "Fuck you both"

Ongeveer 2.500 demonstranten hebben vandaag geprotesteerd tegen de ontmoeting van Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische tegenhanger Vladimir Putin in hun land. Spandoeken luidden: "Fuck you both", "Not welcome" en "Make peace great again". Sommigen zwaaien met regenboogvlaggen in protest tegen de volgens hun homofobe wetten en houding in Rusland.

10 reacties

  • dirk belis

    6 jaar geleden
    @ nicolas.meer persvrijheid in Rusland???? Hahaha .er zijn hier Trump lovers en Poetin lovers.u bent duidelijk de laatste! Beide soorten laten hun duidelijk in de luren leggen door de macho uitspraken van beide die overduidelijk maar 1 ding gemeenschappelijk hebben en dat is hunzelf en hun vrienden nog meer rijker te maken dan ze al zijn op de kosten van de werkende mens.beide partijen teren op het laag iq van hun volgelingen.WAKE UP !
  • Jilma Pukku

    6 jaar geleden
    betaalde betogers ja
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Zulke lelijke woorden gebruiken is ongepast en helpt onze wereld om zeep !
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Hij heeft zichzelf als meermaals tegen gesproken en toegegeven dat er weldegelijk inmenging is geweest. (Ontslag Comey, onderzoek Obama, ook nu weer). Alleen mensen die hem blind adoreren zien het niet.
  • Kai Rombouts

    6 jaar geleden
    De betogers snappen het blijkbaar niet dat er GEEN oorlog komt als je overlegt en relaties onderhoud. Wat deze betogers dus verlangen is het tegenovergestelde: geen goede band tussen deze 2 leiders. Je moet van "linkse komaf" zijn om gestoord door het leven te gaan. Genoteerd aldus.