Volgens staatssecretaris voor Bestrijding van Sociale Fraude Philippe De Backer (Open Vld) moet de overheid korter op de bal spelen om meer mensen aan het werk te krijgen.
Volledig scherm
Volgens staatssecretaris voor Bestrijding van Sociale Fraude Philippe De Backer (Open Vld) moet de overheid korter op de bal spelen om meer mensen aan het werk te krijgen. © BELGA

Staatssecretaris voor Sociale Fraudebestrijding: "Selor en VDAB te log"

Volgens staatssecretaris voor Bestrijding van Sociale Fraude Philippe De Backer (Open Vld) moet de overheid korter op de bal spelen om meer mensen aan het werk te krijgen. Dat zegt hij vandaag in De Morgen.

24 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    In de private sector neemt men volk aan als er meer werk is, Georges Vande Velde. Bij de overheid bouwt men af, ook als er werk bijkomt. Er zijn nogal wat diensten waar nu onderbemand gewerkt wordt. Maar De Backer is een liberaal. Die zouden de hele overheid uitverkopen aan de private vriendjes. Om er achteraf veel aan te verdienen en dus de belastingbetaler nog meer te laten betalen.
  • Benoni Vanstaen

    6 jaar geleden
    Zijn partij deelt al meer dan 19 jaar de lakens uit en nu worden ze wakker, van verkiezingskoorts gesproken.
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Minder ministers en minder eigen kabinetsleden zal ook misschien helpen om de overheid minder log te maken. En als bedrijven net als vroeger hun personeel verder opleiden is het probleem grotendeels opgelost.
  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Ieder een basisinkomen...! en je hebt de "blauwe" fantasten die hun "rijkdom" willen of moeten delen met die gene die het (echte) werk voor hen doen of ze worden zelf een armoezaaier of sociaal geval ! (maar het piramide (geld)systeem met zijn slavencontingent zit nu éénmaal zo in elkaar van de papiermolen- en papierenvennootschappen industrie in samenspraak met architecten van de staat en belanghebbende in deze papierhandel)
  • Tisomzeep

    6 jaar geleden
    Selor is een onnodige instelling wie en job wil MOET VIA DE poltiek en dan wordt u aangeworven geslaagd of niet en zo heb ik als vastbenoemde al honderden de revue zien passeren