reuters - twitter - ap
Volledig scherm
© reuters - twitter - ap

Grote verontwaardiging na tweet Elon Musk: "Duiker die deelnam aan redding Thaise voetballers is een pedofiel"

Een bijzonder laag-bij-de-grondse tweet van Tesla-topman Elon Musk zorgt voor grote verontwaardiging. Een  duiker die deelnam aan de reddingsoperatie in de ondergelopen Thaise grot was op CNN erg kritisch voor de plannen om een speciale duikboot van Tesla in te zetten, wat woede uitlokte bij Musk. De Brit Vern Unsworth werd door de flamboyante ondernemer op Twitter uitgescholden voor 'Pedo Guy' (pedofiel). De bewuste tweet werd enkele uren later verwijderd.

171 reacties

  • bert Van den Bossche

    6 jaar geleden
    Musk had geen plannen van de grot dus kon ie ook geen exact plan maken, puur publiciteit, ego en zonder schaamte een ramp gebruiken om zijn bedrijf in de kijker te zetten... #noshame Wel een pientere gast met opmerkelijke verwezenlijkingen.... Maar dit is laag... trump heeft er niets aan!!
  • Haverbeke Vincent

    6 jaar geleden
    Een hoop mensen gefrustreerd door de realisaties van Musk. Jaloersheid krijg je in de chromosomen. Ikzelf heb ook niet het verstand en de werkzucht van Musk, maar wil hem niet kleineren om die reden. Integendeel, het zijn mensen zoals Musk die onze toekomst maken, en niet die anonieme duiker.
  • Bart Nys

    6 jaar geleden
    Tuurlijk was dit een publiciteitsstunt, maar wat is daar mis mee dan? Als die duikboot het potentieel heeft om de zowel die voetballers als zijn bedrijf te helpen, waarom niet dan? Twee vliegen in 1 klap... Wel spijtig hoe Elon's plan is uitgedraaid, mede door die duiker die de duikboot op een iets beleefdere manier had kunnen afwijzen...
  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    Zo'n laag bij de grondse opmerking, straks brengt Musk nog zijn mama mee. Tesla aandeelhouders, jullie hebben jullie centen aan zo iemand uitgegeven, voelen jullie zich dan geen beetje gegeneerd? Een redder van de voetballertjes, een held, zoiets toewerpen, foei...
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Ze moesten soms hun duikflessen af doen en doorgeven, Jean West. En een Thaise duiker van 1,63 m kan zich wel in allerlei bochten draaien en dubbel plooien. Die duikboot van Musk niet.