Sacha Baron Cohen in 'Who Is America?'.
Volledig scherm
Sacha Baron Cohen in 'Who Is America?'. © YouTube

Sacha Baron Cohen krijgt republikeinen zover dat ze wapenreclame voor kleuters opnemen

CelebritiesBritse acteur en komiek Sacha Baron Cohen (46), die we kennen van films als 'Borat', maakte een nieuwe tv-reeks genaamd 'Who Is America?'. Daarin vermomt hij zich als wapenenthousiast, en krijgt hij republikeinse politiekers zover dat ze wapens voor kleuters promoten.

7 reacties

  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    de toekomst zal uitwijzen wie gelijk heeft,zij of wij,de lammekakken,
  • Lucynda van der Does

    6 jaar geleden
    Niks IQ gewoon slecht onderwijs. En van slechy onderwijs krijg je domme mensen. Domme mensen geven weer domme oplossingen en veroorzaken domme problemen. Want eem domme actie word nog vaker gevolgd door een domme reactie. Niks IQ gewoon slecht onderwijs.
  • Andy Casteels

    6 jaar geleden
    Dat filmpje van de Amerikanen die geen land op de wereldkaart kunnen aanduiden heeft te maken met IQ. De mannen in dit filmpje, zijn volgens mij niet zo dom. Ze zijn wel koppig vastgeroest in het verdedigen van hun ideologie, dat ze leven in een waanbeeld. En dat heb je zowel bij de rechtse als de linkse ideologie, het gezond verstand verdwijnt op den duur. Polarisatie is nooit goed.
  • Johnny De Sutter

    6 jaar geleden
    Ik ben jaren fan geweest van deze acteur.. Totdat ik de documentaire over Glod (Roemenië) van de BBC gezien heb. Die mensen zijn daar serieus in het zak gezet voor de film Borat. En Sacha zat duidelijk mee in het complot.
  • Bene Devos

    6 jaar geleden
    Fantastisch.Hij houdt de domme Amerikaan een spiegel voor.