Agent schiet 11 keer door eigen voorruit tijdens wilde achtervolging

Een agent schoot tijdens een gevaarlijke achtervolging 11 keer al rijdend door zijn voorruit. Hij volgde twee verdachten van moord op gevaar voor eigen leven.

11 reacties

  • Eren Voxx

    6 jaar geleden
    Als ex Politieagent keur ik dit sterk af! Door een voorruit afgeschoten projectiel kan sterk van koers afwijken en kan anderen raken, sowieso in een druk bevarenen straat! Hij had beter op een veilige afstand het voertuig kunnen volgen en de coordinaten doorgeven aan collega's en die boeven op een veilige manier klemrijden/uitschakelen. Zijn gedrag geeft ook een verkeerd voorbeeld aan andere Agenten.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Sylke Buyse, misschien hebben ze tevoren wel geschoten. In de USA is het zo als je geen bevel opvolgt er meteen een actie komt om je te stoppen. Eender hoe. Hier rijden ze er met hun cammionetje achter en roepen om hulp.
  • Sylke Buysse

    6 jaar geleden
    Flagrante discrepanties tussen inhoud artikel en video : GEEN schietende verdachten, WEL een agent die in 4 sessies van 5, 6, 7 en tenslotte 14 kogels, in totaal 33 maal (...) vuurt op 2 verdachten (...) - zonder ook maar enige directe weerstand te ondervinden. Waar zijn de beelden van "34 kogels richting politieagent" ???
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Onze blauwe "beschermers" houden het op "blauw circulerend knipperlicht" met wieoe wieou begeleiding. Om criminelen "bang" te maken. Politionele interventies made in Belgium !
  • Tim Vanwetswinkel

    6 jaar geleden
    lang niet alleen zijn eigen leven op het spel gezet. Vang als toevallige voorbijganger maar eens zo een verdwaalde kogel... cowboy