Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Man (38) die met schroevendraaier in hals werd gestoken, is overleden

De 38-jarige man die gistermiddag in de Rupelgemeente Niel in de hals werd gestoken met een schroevendraaier, is deze middag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken. Dat bevestigt het parket van Antwerpen.

22 reacties

  • peter colson

    6 jaar geleden
    Ik loop al 54 jaar op de aarde rond. Ik heb nooit, maar dan ook nooit een zakmes of een schroevendraaier op zak gehad. Misschien ben ik niet hip genoeg?
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Heeft eerst de schroevendraaier uit zijn zakmes uitgeklapt en daarna onbedoeld toegestoken.daarna is hij onbedoeld gaan lopen en heeft per ongeluk het slachtoffer laten liggen.
  • Staf Vandoorne van pierre de garde

    6 jaar geleden
    Aan de naam van de advocaat leid ik die van dader af die calimero groep die zich altijd en overal in de slachtofferrol wringen
  • George Verbeek

    6 jaar geleden
    Het was zijn reflex. Ok, wel das dan levenslang zou de reflex van het gerecht moeten zijn. Echter in Belgie wordt het een flauw strafje dat met geluk 1/10de wordt uitgezeten. Moord, das in Belgie in praktijk een jaartje brommen en dan lekker voor de buis met een enkelband.
  • Pascha Van Rossem

    6 jaar geleden
    Het was dus allemaal "per toeval" ... Hij had ook "per toeval" zijn mes in zijn hand en stak "per toeval" het slachtoffer neer ...