Mathias Mariën
Volledig scherm
© Mathias Mariën

Politie klist handvol transmigranten in duinen van Zeebrugge tijdens grote controleactie

De Brugse politie heeft deze middag een grote controleactie gehouden in de duinen op zoek naar transmigranten. Daarbij werden onder andere patrouilles te paard en politiehonden ingezet. Na enige tijd konden een handvol illegalen geklist worden uit het duinengebied ‘de Fonteintjes’.

40 reacties

  • Vera Bres

    6 jaar geleden
    Jan Janssens >>> inderdaad , als ze worden opgepakt ,worden ze terecht gewezen dat het niet mag !! ze krijgen een briefje dat ze het land moeten verlaten , waar ze zich niets van aantrekken en ze worden vrijgelaten .
  • Jan Janssens

    6 jaar geleden
    Renaat Landuyt is een leugenaar, hij voert zijn show op en daarna mogen ze weer loslopen. Ik woon hier en de vluchtelingen wandelen gewoon vrolijk voorbij het politiebureau aan de kustlaan. Het zijn er te veel en ze mogen ze toch niet vasthouden.
  • Franc saas

    6 jaar geleden
    Rik Bogaert >>> daar kan Jambon toch niets aan doen man , wat een domme opmerking !! Europa man , dat is het probleem , ze hadden toch graag een Europa onze Politiekers ,vergaderen en vergaderen en iedere maand een dik loon , later een dik pensioen en de rest kan hun niets schelen.
  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    Waar is Jambon nu? Op reis zeker? Hieraan zie je nogmaals dat nva het niet aankan om hun verantwoordelijkheid te nemen. Indien er problemen zijn, zijn ze er mee weg de verklikkerpartij!
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Flauwe poging van Sp.a burgemeester Landuyt. Tevergeefs, Renaat ! Het is onvermijdelijk, de "nietsontziende" invasie …. en het (uiteindelijk) "zelf ingrijpen" van de modale burger/inwoner. De "slechte" oppak-act werkt niet meer. Een troostend woord voor burgemeester Landuyt, Brugge krijgt navolging, enkel de "spits" dient eraf.