REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Obama geeft vernietigende speech over Trump, zonder ook maar één keer zijn naam te noemen

Zonder de Amerikaanse Republikeinse president Donald Trump letterlijk te vermelden, heeft zijn Democratische voorganger Barack Obama vandaag een speech gegeven waaruit zijn afkeur voor het beleid van Trump blijkt. Obama hield vandaag in Johannesburg voor duizenden toehoorders een toespraak ter ere van anti-Apartheidsstrijder Nelson Mandela. De in 2013 overleden winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede zou woensdag 100 jaar geworden zijn.

122 reacties

  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Wij kunnen alleen maar hopen dat de nakende verkiezingen voor het congres en het huis van afgevaardigden de kaarten helemaal zal dooreen schudden. Als iedereen in de VS die een hekel heeft aan Trump gaat stemmen zullen de republikeinen een grote nederlaag lijden.
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    De republikeinen hebben in Trump de ideale idioot gevonden om al hun wensen te kunnen realiseren. Omdat Trump geen enkel moreel besef heeft en iemand is die zich graag laat wentelen in de macht en behept is met een flinke dosis grootheidswaanzin kunnen ze hem alles laten doen wat zij willen. En als het mis loopt is hij de stoethaspel en zal hij de spitsroeden moeten lopen.
  • Dirk Kindt

    6 jaar geleden
    Is nooit een échte President geweest. Gewoon een meelopertje van de Democraten. Hij zou beter zijn klep houden als hij het heeft over President Trump, een groot wereldleider.
  • Miguel Leboucq

    6 jaar geleden
    Obama is altijd een expert geweest in blabla en speeches geven maar hij is een dikke 0 op gebied van daden. Trump is grofgebekt maar hij heeft al meer gedaan (voor de VS) dan Obama in 8 jaar tijd
  • Theo Schuermans

    6 jaar geleden
    Obama moet zijn mond houden, wat heeft hij verwezenlijkt?Trump doet tenminste wat hij zegt.