Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump keert zijn kar: "Toch Russische inmenging in Amerikaanse verkiezingen"

Een dag nadat hij tijdens een persconferentie met Vladimir Poetin beweerde dat hij ervan overtuigd was dat er geen Russische inmenging was in de Amerikaanse verkiezingen van 2016, maakt president Donald Trump vandaag toch een U-bocht. Het Amerikaanse staatshoofd zegt informatie daaromtrent van de inlichtingendiensten te aanvaarden, aldus de conservatieve nieuwszender Fox en andere Amerikaanse media. 

187 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Fons: als Nielsen en nu zelfs Trump ook zélf toegeven dat de Russen de verkiezingen hebben beïnvloed.... waarom blijf jij dan als enige zeldzame zwemmer nog zo hardnekkig ontkennen? De vraag is al lang niet meer of de Russen de verkiezingen hebben beïnvloed en Trump hebben helpen verkiezen, de vraag is enkel nog of de Trump-campagne hiervan wist.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Maakt het uit Fons? Volgens mij ben je zo vooringenomen dat eender wel bewijs wordt afgedaan als 'fake'. Trouwens, vandaag in verscheidene media in de VS: "Intelligence officials showed Trump classified proof Putin ordered election interference". En ja, ik betrouw die mensen meer dan ik Poetin of Trump betrouw.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    SOUTH PARK had denk ik ca 6j terug afleveringen met Trump .... met momenten waanzinnig dicht benaderd aan de huidge situatie.... ze hadden een waarzegster in dienst naar het schijnt. Met Trump hebben ze nog materiaal voor de komende 20 seizoenen.
  • Liesbeth CUPPENS

    6 jaar geleden
    @Dirk Van Brussel: u spreekt van een niveau. In de context van Trump en zijn uitspraken is dat toch het probleem. Deze president hééft geen niveau. Net als vele anderen hier, vraag ik me af waar de Amerikanen hun verstand gelaten hadden toen ze op hem stemden. Iedereen heeft recht op een vergissing, nietwaar?
  • Michael Aerts

    6 jaar geleden
    @ fons Casteels. Stop er gewoon mee. Trump is een leugenaar. Al je argumenten slaan nergens op. Hij heeft zichzelf weer eens tegengesproken en je blijft hem verdedigen. Of je verlaat het zinkende schip of je moet er echt goed voor betaald worden. Trouwens een Belg praat over democraten niet democrats...