REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Elon Musk: van superheld tot internettrol

Tesla-baas Elon Musk ligt onder vuur. Afgelopen weekend maakte hij een Britse grotduiker, die meedeed aan de reddingsactie van de Thaise voetballertjes, uit voor pedofiel. Zijn botte pogingen om critici de mond te snoeren doen het imago van de flamboyante visionair geen goed.

45 reacties

  • Thomas Buick

    6 jaar geleden
    Mensen zijn toch nogal jaloers op Musk zonder er iets van te kennen. Hij heeft wel zelf werk verzet (PayPal) en is ook actief als ingenieur bij zijn eigen bedrijven. Waarom haten 'we' deze man zo hard zonder onderbouwing?
  • Jan

    6 jaar geleden
    Visionair??? Veel visioenen heeft hij wel, net als financiële middelen, maar dat is zowat alles. De echte knappe koppen heeft hij onder zich. Af en toe is hij compleet weg van de realiteit en dat komt hem, letterlijk, duur te staan. Wijsheid en kapitaal gaan niet altijd samen, en dat is niet alleen voor Amerika het geval.
  • John Ulmer

    6 jaar geleden
    Los van deze farce, Musk verkoopt gebakken lucht. Een deel slimmerikken weet dit en kan zelf geld verdienen aan het hypen van die gebakken lucht. En jan modaal loopt er met zijn ogen open in en betaalt het....
  • Mike Straub

    6 jaar geleden
    De Lernout van de States
  • Jos Gosier

    6 jaar geleden
    En is hij al failliet ...zou bijna moeten zijn als ge 6000 dollar per uur verliest niet?