Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).
Volledig scherm
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). © Photo News

Extra onderzoek naar uitzetting 'most wanted'-crimineel, maar "dit is een zeldzaamheid", zegt Francken

Dat een van de ondertussen meest gezochte criminelen van het land vorig jaar door de Dienst Vreemdelingenzaken gewoon het land is uitgezet, is volgens staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) "geen bestuurlijke fout" en "een zeldzaamheid". Wel komt er extra overleg. Volgens Francken zal de man mogelijk toch zijn celstraf moeten uitzitten. "Albanië is nu ook niet het einde van de wereld", klonk het vanmorgen op Radio 1.

80 reacties

  • Danny Damiaens

    6 jaar geleden
    De bijbetaling door zonnepanelen is een factuur veroorzaakt door openvld die absoluut de grote bedrijven erbij haalden,jokke.Uw calimeropartij dient alleen voor de grote bedrijven maar dat heb jij nog niet door!Ons land moest een oplossing zoeken voor groene energie opgelegd door Europa.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Hoe moet dan het werk van Freya Van Den Bossche genoemd worden en van Johan Van De Lanotte.Twee woorden waanzinnig wanbeleid Herman Cohen extreem wanbeleid.Die twee van SPA zorgden samen dat er meer dan 2 miljard aan stroom factuur moest bij betaald worden.Herman 25 jaar socialisten en het enige dat zij deden hun zakken vol scheppen bewijzen genoeg,stelen van de aller armsten de schande van België.Die geweldige socialisten 10 % dommeriken hebben het nog niet door.
  • censor

    6 jaar geleden
    Francken aan de telefoon op radio 1 klonk alsof hij aan de andere kant van de wereld zat, had de bui waarschijnlijk zien hangen, doch ze wisten hem rap te vinden en dan nog een dubieuze "zeldzame" uitleg...
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Hans Hoppe welke minister heeft die vrij gelaten.Een zwaar crimineel laat je niet vrij maak de borgsom zo hoog dat ze onbetaalbaar word.Welke drugdealer heeft er geen 25 000 euro in zijn bovenzakje zitten van zijn hemd.Ze lachen met die borgsommen die ze hier hanteren.Na twee weken hebben ze het dubbel en dik terug verdiend.
  • jaen court

    6 jaar geleden
    Zelfs de beste maken fouten volhouden Francken extra steun komt er na de verkiezingen aan en zal niet van links zijn .