© AFP

© REUTERS

thumbnail: null
thumbnail: null

Overvallers houden Kim Kardashian onder schot en stelen 10 miljoen euro

Hiphopper Kanye West brak zondagavond zijn optreden in New York abrupt af met de mededeling van een “family emergency”. Zijn echtgenote Kim Kardashian werd in haar hotelkamer in Parijs onder schot gehouden door twee gemaskerde mannen. De daders zouden tien miljoen euro aan sieraden buitgemaakt hebben.

jva

Kim Kardashian West werd onder schot gehouden in haar hotelkamer in Parijs deze avond, door twee gemaskerde mannen verkleed als politieagenten. Ze is geschokt, maar fysiek ongedeerd”, liet haar woordvoerder Ina Treciokas zondagavond weten aan nieuwszender CNN.

Volgens de politie van Parijs ging het om een overval. De daders zouden de nachtwaker overmeesterd hebben om onmiddellijk naar de kamer van Kardashian te gaan. Ze zouden haar nadien vastgebonden hebben en opgesloten hebben in de badkamer om de hotelkamer helemaal te doorzoeken. Naar verluidt konden ze daarbij een buit maken van 10 miljoen euro aan sieraden.

De beroemdheid is op dit moment in Parijs voor de modeweken, samen met haar moeder Kris Jenner en haar zussen Kourtney Kardashian en Kendall Jenner. Vier uur voor het incident woonde de Kardashian-clan, die bekend werd van de reality-serie ‘Keeping Up With the Kardashians’, de modeshow van Givenchy bij. Op Instagram deelde Kim nog een foto van haar outfit.

Details

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Toen haar echtgenoot Kanye West zondagavond het nieuws vernam, was hij net een optreden aan het geven was op het Meadows Festival in New York. De show werd echter abrupt afgebroken door een man die het podium opstormde en Kanye van het podium haalde. De organisatie gaf later de mededeling van een “family emergency”. Iedereen in het publiek bleef achter met de vraag wat dat precies kon betekenen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer