rv
Volledig scherm
© rv

Knokke-Heist verzet zich tegen aanleg van proefeiland

BinnenlandKnokke-Heist is gekant tegen de plannen om een proefeiland voor de kust van de badstad aan te leggen. De kritiek komt er nu het openbaar onderzoek volop aan de gang is. "Wij vechten verder", aldus burgemeester Leopold Lippens vandaag.

34 reacties

  • Danny Stoffel

    6 jaar geleden
    Antwerpse belangen...hahaa onnozelaar. De antwerpenaar heeft met dat ding niks te maken . De enige belangen die gediend worden zijn die van de rijken... en daar is uwe lippens eene van
  • Filip Strobbe

    6 jaar geleden
    Is enkel in het belang van de keizer van Antwerpen,Zijn enige doel is alle macht en economische belangen naar zich toe te trekken,De westerschelde,een nieuwe luchthaven,enz.......kortom van Antwerpen de nieuwe hoofdstad maken,maw de groten groter maken en de kleine mens nog een kopje kleiner maken,meer is het niet.
  • didier Amelot

    6 jaar geleden
    Indien het een pilootproject is, waarom wordt zo’n eiland niet aangelegd voor een kuststrook waar het niemand stoort ? : de duinen van de panne of Bredene ? Want eerlijk, indien de 1000jarige storm er ooit komt is de volledige Belgische kuststrook weg, en niet enkel Knokke. Met inbegrip van een deel van het binnenland.
  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    is er ergens iemand met de nodige kennis van zaken, en niet een van de politieke "experts", die hier enige bewijzen van het nut van dit eiland kan op tafel gooien en als het een goede zaak is voor Belgie dan moet onze koelbox hatende burgemeester maar in pakken, maar indien het neen word moet men eens gaan zoeken achter de motieven om zulk een duur project te laten uitvoeren, niet?
  • manu desutter

    6 jaar geleden
    Manu Desutter Wie verspreidt foutieve informatie? Weyts en De Backer die door de baggeraars lobby (grootste sponsor van de NVA) omgekocht zijn. Wie betaalt de boringen?Wij belastingbetalers Geld in zee gooien noemt men dat ! De Nederlanders zijn veel slimmer en leggen geen miljarden kostende eilanden voor hun kust.En de visserij telt ook niet mee ! Het enige doel is een kanaal tussen Zeebrugge en de Westerschelde om Antwerpse belangen te dienen .Al de rest is fakenews.Schandalig !