Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Hoe je seksleven verandert als je kinderen krijgt

Kinderen krijgen verandert alles, ook je seksleven. Je bent permanent moe, dat uitgezakte lichaam helpt ook al niet om je sexy te voelen en als je al zin zou hebben, moet je er nog een moment voor vinden als er altijd een kind in de buurt is. Al blijkt uit een onderzoek van matrassenfabrikant Leesa dat heel wat ouders daar eigenlijk niet zo’n probleem mee hebben.

11 reacties

  • Lieve Maes

    6 jaar geleden
    Er is zoveel meer in het leven dan sex. Het belang ervan wordt overschat. Maar om dat te ontdekken moet je al wat ouder geworden zijn...want sex zet je verstand op nul.
  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Het is wel merkwaardig dat het altijd de vrouwen zijn die na kinderen last beginnen krijgen van kwaaltjes en vermoeidheid, terwijl dat cliché dat vrouwen thuis alles doen al héél lang een fabeltje is, dat zie en hoor ik overal genoeg. Vrouwen doen tegenwoordig nog minder dan de helft van wat vrouwen vroeger voor kroost en huishouden deden, maar ze zijn wel dubbel zo moe dan vroeger.
  • Aaron lammens

    6 jaar geleden
    Een onderzoek bij de BRITTEN Ja die zijn al moe van in de spiegel te kijken en ik ben al blij genoeg met 3 tot 5 keer per week en dat met 2kids en ja er zijn uitzonderingen van elke dag en dan heb je de tijd van de russen en dan is het opladen en nadien weer plankgas
  • Jos Denos

    6 jaar geleden
    Seks is zoals Coca Cola. Vroeger normaal, daarna light en nu zero.
  • Melinda Lekeux

    6 jaar geleden
    Andy ik denk toch da je mee een serieus probleem. Zit zulle, enfin als je maar gelukkig bent zeker? En ik heb 4 kinderen en werk soms 50a 60uur in de nacht en mijn sexleven is nog altijd goed, natuurlijk word het minder met ouder worden maar zoals bij alles moet je tijd maken om bij je geliefde te zijn en dan komt het wel vanzelf...