Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Greg Van Avermaet treurt niet na verlies gele trui: "Hier bots ik op mijn limieten"

Tour de FranceGreg Van Avermaet is zijn gele trui kwijt. Hij finishte op een 71ste plek, op 22:23 van winnaar en nieuwe gele trui Geraint Thomas die net op het podium de handen omhoog mocht steken met dat geel toen Van Avermaet over de finish kwam. "Het is mooi geweest", aldus de Waaslander, "al zal het wel wennen zijn morgen om weer in mijn gewone tenue te koersen."

10 reacties

  • Alex Van Steenpaal

    6 jaar geleden
    Gewoon fantastisch gereden Niks meer of minder Een geweldenaar deze man Mvg
  • Etienne Vanhoegaerden

    6 jaar geleden
    Hopelijk heb je de benen terug gevonden van vorig jaar die een beetje verloren waren. Nu zorgen in de bergen op tijd binnenkomen en uit rijden tot in Parijs en tussen in nog een ritje meenemen en dan ben je geslaagd.
  • Saskia Goormans

    6 jaar geleden
    I love that boy
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Greg kent zijn limieten als geen ander maar is een van de weinigen die altijd diep gaat om toch weer iets te presteren dat hem wel vaker als onmogelijk word afgedaan. Greg heeft in deze Tour zijn marktwaarde nog eens stevig in de verf gezet voor de nieuwe sponsor, zelfs al zou hij Parijs niet halen door ziekte, pech,...
  • Chris Goossens

    6 jaar geleden
    @Pedro Gonzalez: lees het artikel en dan weet je dat Greg zijn limieten wel degelijk kent. En ja zijn nieuwe bazen weten dat hij geen ronderenner is, hij is aangeworven op basis van zijn kwaliteiten in de ééndagskoersen. Blijkbaar ken jij niet al te veel van de koers hé Pedro. Het valt me steeds op dat we jou hier in de reacties steeds de basiselementen uit de wielerwereld moeten aanleren.