VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Vrachtwagen vol drugsafval gedumpt in Genk

DrugsIn Genk is een vrachtwagen vol afval van een drugslabo aangetroffen. In de laadruimte zaten heel wat vaten met daarin chemisch afval. De wagen trok de aandacht omdat hij fout geparkeerd stond, en na controle bleek de Nederlandse nummerplaat niet te bestaan.

17 reacties

  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    In Limburg krioelt het van "veldwachters". Met politionele wedden en blauwe kostuums. Zachte en gezellige "handhaving", S. Stevaert indachtig. Zoals Limburg is er maar één !
  • Hendrik Goris

    6 jaar geleden
    En nu wordt de plaatselijke burgemeester niets verweten. Vreemd. Het zal wel geen N-VAer zijn, dan heeft VB en verenigd links geen belangstelling.
  • Mike Stevens

    6 jaar geleden
    nu weet ik weer waarom ik na 7 jaar in GENK gewoond te hebben, ben verhuisd.
  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    De zoveelste vondst van dit gevaarlijk en giftig spul. Blijkbaar moet er toch een professionele drugsbende in de buurt zijn, die het heel goed aanpakt door gestolen voertuigen met valse nummerplaten te gebruiken. En waar zijn dan die ANPR camera's die overal langs onze wegen staan en de internationale samenwerking met Nederland? Kan toch niet moeilijk zijn die bende te rollen met al dat filmmateriaal. Of werken die in Limburg niet?
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Jammer dat het voorstel van statiegeld op plastieken tonnen er niet doorgekomen is. Dan zouden ze dat zeker niet achterlaten.